BLOG! ;]
Vissza!


Na, bloggolok néha, avagy az "eset, ami velem megesett..."


2004.01.12. hétfő

Uncsi hétfő, feltoltam a PalikMocsoládot a józanra...

Süt a nap! :)


2004.01.11. vasárnap

Vasárnap Pécsett kezdődik a 14,3 millió forint összdíjazású téli terembajnokság, amelyen a tizenkét élvonalbeli csapat mellett ezúttal kilenc másodosztályú együttes is részt vesz. Összesen öt selejtezőtornát rendeznek, és ezúttal csak a győztesek jutnak be a fináléba, amely most először kétnapos lesz. Pécs (vasárnap): BKV Előre (NB I/B), Balaton FC, Pécsi MSC, Kaposvár (NB I/B)

" Balaton-Kaposvár 3-1 Továbbjutott a Balaton Pécs, január 11., 18.35 A sárga lapok döntöttek a tornagyőzelemről.

A Balatonnak minimum két góllal kellett nyernie a Kaposvár ellen a továbbjutáshoz, de úgy, hogy ebben az esetben legalább négy gólt szerezzenek a biztos elsőséghez. Ennek ellenére a kaposváriak kezdtek jobban, és két perc elteltével Máté révén megszerezték a vezetést. A siófokiak csak a félidő második felében vették át az irányítást, és Györök góljával még szünet előtt kiegyenlítettek. Fordulás után maradt a Balaton-fölény, Kuttor hamar előnyhöz juttatta csapatát, a 20. percben pedig Mészáros állította be a 3-1-es végeredményt. A 3-1 azt jelentette, hogy a Pécs és a Balaton egyaránt 7 ponttal és 8-2-es gólkülönbséggel zárta a tornát, a szabályok szerint ilyenkor a kevesebb sárga lapot begyűjtő csapat jut tovább, ami jelen esetben a Balaton volt. Az eredményhirdetés után hiába "lázadtak" a pécsi nézők, és hiába derült ki, hogy a játékvezetők sem ismerték ezt a szabálypontot, a teremtorna döntőjébe a Balaton FC került. A torna gólkirályi címén négy játékos osztozik, a pécsi Horváth Sándor és Horváth Gyula, a siófoki Györök, és a kaposvári Máté egyaránt két gólt szerzett a tornán."

Arany Ászok blah... Bunda volt, a Pécs nem jutott be a fair-play szabály miatt. Csak kár, hogy az utolsó meccsen, amin a győztes Balaton FC játszott, elsumákoltak vagy 2-3 sárga lapot. S ha megkapják, a Pécs a továbbjutó. KÖSZI!

Barinőm úgy, de úúúgy lebaszta a Siófoki szurkolók táborát, hogy azok csak meresztgették a szemeiket... Rulez!

BKV-Balaton: 0-4 Pécs-Kaposvár: 2-1 Balaton-Pécs: 1-1 Kaposvár-BKV: 3-0 Pécs-BKV: 5-0 Balaton-Kaposvár: 3-1


Vissza!

___

Impresszum

Vélemények? Comments? e-mail!